ETUSIVU | AJANKOHTAISTA | TILOJEN VUOKRAUS | TOIMINTA | YHTEYSTIEDOT | KERHOMAKSUT | KUVAGALLERIA |

Tilojen vuokraus

Onko tiedossa hääjuhla, syntymäpäivät, sukukokous, lasten synttärijuhlat tai muistotilaisuus tms., mutta tilat puuttuvat?

Arpelan nuorisoseura tarjoaa mainiot puitteet pienen ryhmän kokouksista suuriin pitoihin. Tiloja vuokrataan sekä yksityisille että yrityksille ja vuokra-aika on sovittavissa, olipa hakusessa tila sitten muutamaksi tunniksi, päiväksi tai koko viikonlopuksi. Kapasiteettia riittää n. 150-300 hengelle. Nuorisoseuran talo on rauhallisessa ympäristössä ja pihalla on paljon paikoitustilaa.

Nuorisoseuran tiloihin kuuluu:
    * iso sali, jossa näyttämö
    * kahvila

Keittiö, jossa
    * astioita n. 150-200 hengelle
    * astianpesukone
    * iso kahvinkeitin (100hlö) ja pumpputermokset
    * vedenkeitin
    * 2 jääkaappia ja pakastin

* WC
    * Narikka

Hinnasto

Talon vuokra

Koko talo250 €(viikonloppu pe-su)
    Koko talo85 €(1 vrk / 24 h)
    Kokoukset yms.10 €/ 1 h)
    Lasten juhlat30 €(3 h)

Vuokraan sisältyy:

• Keittiön varustus
    • Pöytäliinat (palautetaan pesulassa pestyinä)
    • Kalusteet / muu varustus
    • WC-paperit
    • Käsipyyhkeet
    • Jätesäkit
    • Suomen lippu lainaksi; asiakas nostaa ja laskee itse

Vuokrattavana:

kysy hintaa
    Kahviastiasto (Arabia)
    Ruoka-astiasto (Arabia)
    Lasit
    Lasikannut
    Termossäiliö 30kkp
    Vedenkeitin
    Pöytäliinat

Juhlatilaisuudet:

Talo on käytössä juhlavalmisteluja varten tilaisuutta edeltävänä päivänä koko viikonlopun kestävissä tilaisuuksissa. Talo luovutetaan siivottuna juhlien jälkeisenä päivänä tai sopimuksen mukaan. Muussa tapauksessa loppusiivouksesta veloitetaan. Asiakas pesettää pöytäliinat pesulassa. Astiat tarkastetaan luovutettaessa ja vastaanotettaessa. Asiakas korvaa särkyneet astiat nuorisoseuralle.

Avaimet:

Asiakas saa käyttöönsä yhden talon avaimen vuokra-ajaksi. Kadonneesta avaimesta veloitamme 50 €.

Varaukset ja lisätiedot

Ota yhteyttä soittamalla ja sovi talon esittely:
    045 6786902 Sari Pohjanen
    tai sähköpostilla posti (at) arpelannuorisoseura.net

Vuokraajan kanssa tehdään vuokrasopimus. Vuokrasopimus astuu voimaan, kun vuokrasopimus on allekirjoitettu. Muussa tapauksessa tilat voidaan vuokrata muille varaajille. Vuokralle ottaja sitoutuu allekirjoituksellaan vastaamaan siitä, että tilat, kalusteet ja varusteet ovat luovutettaessa samassa kunnossa kuin vastaanottaessa ja korvaamaan aiheuttamansa vahingon tai jälkisiivouksen ja huolehtii yleisötapahtuman tarvittavat luvat/Teosto tms.

Arpelan Nuorisoseura ry pidättää oikeuden hintamuutoksiin.