Toiminta

Arpelan Nuorisoseuran tavoitteena on tarjota ja tuottaa hyvän elämän palveluita sekä viihtyvyyden lisäämistä maaseudun ihmisille, edistäen ihmisten kohtaamista ja sosiaalista vuorovaikutusta. Toiminta on osa kuntien toimintastrategiaa huomioiden koko alueen väestö. Haluamme tarjota mielekästä toimintaa kaikkina elämän ajanjaksoina. Painopisteenä tukea etenkin perheitä ja ikäihmisiä, jotta heidän elinvoimaisuutensa ja aktiivisuutensa säilyttäisi myös kylän elävänä ja oman kylän ikäihmiset voisivat mahdollisimman pitkään asua omassa tutussa asuinympäristössään.

Toimintoja mm. eri ikäisten lasten kerhotoiminnat (askartelu, kesäkerho, teatterikerho, tanssi- ja toiminta-illat) ja ikäihmisten virkistys ja viriketoiminta (keskustelutilaisuudet, pelit, askartelu, musiikkiliikunta, kädentaidot, ukkokerho, muistelukerho) sekä perheiden yhteiset erilaiset tilaisuudet ja tapahtumat

Vuonna 2011 nuorisoseuralle perustettiin oma teatteriryhmä: Teatteriryhmä Niin Sanotut.

VIIKKO-OHJELMA - SYKSY 2017

* NUORTEN TEATTERIRYHMÄ (10-17-vuotiaille) aloittaa toiminnan lokakuussa, mikäli saamme tarpeeksi ilmoittautuneita. Lähetä vapaamuotoinen ilmoittautuminen sähköpostitse 29.9. mennessä.

Maanantai

KLO 13-15:30 Seniorikerho. (parilliset viikot).
Virikkeellistä toimintaa ikäihmisille. Kerhossa mahdollisuus tavata tuttuja, kahvitella, askarrella, lauletaan yhteislauluja, pelataan bingoa yms. mukavaa. Kahvimaksu 2,50EUR. Alkaa ma 4.9.

KLO 13-15 Ukkojen turinapiiri (parittomat viikot). Alkaa 14.8. Miehille suunnattu porinakerho, joka toinen maanantai klo 13-15. Kahvimaksu 2,50EUR.

Lasten kerho ETSIMME KERHO-OHJAAJAA 6-12 vuotiaille! Mikäli haluat tulla ohjaamaan lasten kerhoamme, ota yhteyttä! Tilat ja tarvikkeet on valmiina. Pääsyvaatimus vähintään 16 vuoden ikä.

Tiistai

Aikuisten Teatterikerho kokoontuu sopimuksen mukaan.
UUSIA TOIMIJOITA MAHTUU MUKAAN! Ota yhteyttä!

Keskiviikko

Torstai

Perjantai

Lauantai

Sunnuntai

Tervetuloa harrastamaan!

Nuorisoseura kehittää toimintaansa jatkuvasti ja uudet kerhoideat ja kerhonohjaajat ovat erittäin tervetulleita. Kerho voi olla suunnattu lapsille tai aikuisille tai vaikka molemmille. Jos esimerkiksi haluat kartuttaa työkokemustasi kerhonohjauksen muodossa tai sinulla on idea aivan uudesta kerhosta, ota ihmeessä yhteyttä. Uudet ideat toimintamme kehittämiseksi ovat aina tervetulleita!

Ota yhteyttä Sari Pohjanen p. 045-6786902
tai sähköpostitse: posti (at) arpelannuorisoseura.net