Toiminta

Arpelan Nuorisoseuran tavoitteena on tarjota ja tuottaa hyvän elämän palveluita sekä viihtyvyyden lisäämistä maaseudun ihmisille, edistäen ihmisten kohtaamista ja sosiaalista vuorovaikutusta. Toiminta on osa kuntien toimintastrategiaa huomioiden koko alueen väestö. Haluamme tarjota mielekästä toimintaa kaikkina elämän ajanjaksoina. Painopisteenä tukea etenkin perheitä ja ikäihmisiä, jotta heidän elinvoimaisuutensa ja aktiivisuutensa säilyttäisi myös kylän elävänä ja oman kylän ikäihmiset voisivat mahdollisimman pitkään asua omassa tutussa asuinympäristössään.

Toimintoja mm. eri ikäisten lasten kerhotoiminnat ja ikäihmisten virkistys ja viriketoiminta sekä perheiden yhteiset erilaiset tilaisuudet ja tapahtumat

Vuonna 2011 nuorisoseuralle perustettiin oma teatteriryhmä: Teatteriryhmä Niin Sanotut.

Syyskuussa 2021 Arpelan nuorisoseuralla käynnistyi kaksivuotinen Kylä muistaa -kehittämishanke.VIIKKO-OHJELMAMaanantai

KLO 13-15:30 Seniorikerho. (parilliset viikot).
Virikkeellistä toimintaa ikäihmisille. Kerhossa mahdollisuus tavata tuttuja, kahvitella, askarrella, lauletaan yhteislauluja, pelataan bingoa yms. mukavaa. Kahvimaksu 3 EUR.

KLO 13-15 Ukkojen turinapiiri (parittomat viikot). Miehille suunnattu porinakerho, joka toinen maanantai klo 13-15. Kahvimaksu 3 EUR

Tiistai

Aikuisten Teatterikerho kokoontuu sopimuksen mukaan.
UUSIA TOIMIJOITA MAHTUU MUKAAN! Ota yhteyttä!

Keskiviikko

Torstai

Perjantai

Lauantai

Sunnuntai
Tervetuloa harrastamaan!


Nuorisoseura kehittää toimintaansa jatkuvasti ja uudet kerhoideat ja kerhonohjaajat ovat erittäin tervetulleita. Kerho voi olla suunnattu lapsille tai aikuisille tai vaikka molemmille. Jos esimerkiksi haluat kartuttaa työkokemustasi kerhonohjauksen muodossa tai sinulla on idea aivan uudesta kerhosta, ota ihmeessä yhteyttä. Uudet ideat toimintamme kehittämiseksi ovat aina tervetulleita!


Ota yhteyttä sähköpostitse: posti (at) arpelannuorisoseura.net