ETUSIVU | AJANKOHTAISTA | TILOJEN VUOKRAUS | TOIMINTA | YHTEYSTIEDOT | KERHOMAKSUT | KESÄTEATTERI |

Liity jäseneksi! Jäsenmaksu 15 EUR tai 35 EUR/ perhe / vuosi. (v. 2021)
Kannatusjäsenmaksu myös mahdollista.

>>> Liity jäseneksi Arpelan Nuorisoseuraan -> lähetä yhteystietosi sähköpostitse: posti (at) arpelannuorisoseura.net (Nimi, osoite, syntymäaika).

Kesäteatterin kuulumiset voit katsoa KESÄTEATTERIN sivuilta.

Valmistelemme Kirkasta elämää -musiikkinäytelmää Trokareita ja Kylttyyriä- hankkeessa.
Näytelmän ensi-ilta on 8.7.2021.

SAAVUTHAN TEATTERIIN VAIN, JOS OLET TERVE!
Jos tunnet itsesi sairaaksi, jää kotiin. Jos olet juuri palannut ulkomailta Suomeen, siirrä teatterissakäyntisi myöhäisempään ajankohtaan. Sairastapauksissa vaihdamme jo ostetut liput maksutta uuteen näytökseen. Jos tunnet koronaviruksen oireita, tai olet ollut kontaktissa sairastuneen kanssa, voit kuluitta vaihtaa lippusi tulevaan esitykseen vielä esityspäivänäkin.

LIPUT
-Lippujen ennakkovaraus on pakollinen rajoitetun katsojamäärän takia.
-Osta liput ennakkoon niin vältymme käteisen käsittelystä lippukassalla.
-Väliajalla kahvila palvelee.
-Lippuvaraukset puh: 046 9351883 tai teatteri (at) arpelannuorisoseura.net
(puhelinpalvelu 10.6.2021 alkaen)

TURVAVÄLIT JA JONOTUS
-Saavu teatteriin hyvissä ajoin.
-Yhteisen turvallisuuden vuoksi pidä riittävästi etäisyyttä muihin asiakkaisiin.
-Huomioi turvavälit (1-2 metriä) mahdollisissa jonotustilanteissa.
-Olemme vähentäneet istumapaikkoja katsomossa ja noudatamme niiden sijoittelussa turvavälisuosituksia. Katsomosta on käytössä kolmannes. Näin varmistamme, että tiloissamme on tarpeeksi väljää ja turvallista.
-Narikka ei ole käytössä jonotuksen ja ruuhkien välttämiseksi. Mahdollisuuksien mukaan jätä ulkovaatteet autoon tai vie ne mukanasi katsomoon.
-Pidä huolta käsihygieniasta. Tiloissamme on käsienpesumahdollisuus sekä käsidesinfiointiainetta.
-Asiakkaat voivat halutessaan käyttää omaa kasvomaskia teatterissamme.

Esitykset pyritään järjestämään viranomaisten suositusten mukaisesti ja mahdollisimman turvallisesti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

- Noudata Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) antamia ohjeita pandemia-aikana.

Kerhotoiminta on tauolla.

http://www.facebook.com/arpelannuorisoseura tuoreimmat kuulumiset Facebookissa.

Tervetuloa mukaan toimintaan.